NavigeringAlbum

Introduksjon til nye medlemmer i vårt album

Navigering:

• du kan alltid komme til oversikt album ved å klikke på VH-logo øverst på siden
  • i rullgardin under logo kan du velge album direkte
  • fra albumoversikt klikke direkte på albumikon
  • velg i 'gul' hovedmeny under album

Som innlogget medlem har du mange muligheter:.

• Lag ditt personlige album fra våre bilder 'Dine utvalgte bilder', mer info finner du ved å trykke her
  • For lettere å direkte å søke i tema, har vi delt bildene i ulike emne-album. Det betyr også at samme bilde kan ligge i flere album. Vi har idag 22 album å velge i.
  • Som registrert medlem i vårt album får du tilgang til: bildet i full størrelse 1024 pixler, velge hva som skal vises under hvert bilde (info og størrelse på bildet)
  • Som medlem kan du gir kommentarer til bilder, om ønskelig forhåndsvis og kontrollerteksten og send tilslutt
  • Ditt medlemsikon (avatar) kan endres ved å laste opp ett maks 200x200 pixler bilder som vises når du er logget inn. Klikk dittt medlemskap ikon.
  • Dessuten kan du laste ned bilder og album til personlig bruk i Zip format (komprimert format) fra Verktøyknappen
  • Du kan også sende såkalt RSS feed og således få melding til deg selv når endringer skjer med kommentarer eller med bilder. Mere info.
  • Du kan på hvert bilde gi relevant kommentar om du ønsker, et viktig element for oss som søker mest mulig informasjon om våre bilder. Det er også mulighet for lysbildevisning og du kan velge dine favoritter i albumet.
  • Lysbildefremvisning anbefales (fra Verktøy knappen), kan kjøres manuelt med trykke navigasjons ikoner på skjermen eller ved bruk av høyre og venstre piltast på tastaturet Bildevisningen kan også kjøres automatisk, tidsintervall justeres.Informasjon og tekst til bildet kan vises ved å trykke på runde ikonet med 'i' i senter.
  • Det er en sterk søkefunksjon i vårt album. Du kan søke på hvilket ord som du ønsker. Finnes det i våre bildetekster så vil du finne bildet. Flere like bilder kan komme opp og det skyldes at vi har samme bilde i flere albumkategorier. Er du usikker på hvordan man bør søke, trykk her.
  • Trykk på 'Søk' og du kan gå til avansert søk og gjøre din søkning enda mer nøyaktig og presis. Du kan velge et album du søker i, for eks Alle bilder, da unngår man å få treff på kopier i andre album.
  • Vår 'Kart med bilder' viser utvalgte bilder plassert der de omtrentlig hører hjemme i Varteig, zoom in og ut i kartet og klikk symboler for å få opp bildeikoner, trykk en gang til får å gå til bildet
  • Du finner mer hjelp om vårt album her: Om vårt album.
  • Har du mer detaljinformasjon om eksempelvis sted, årstall og navn på bildene, legg til en kommentar til bildet eller kontakt gjerne
    Varteig Historielag.

Vi ønsker deg god fornøyelse!